Nieuwsbrieven

Met dank aan Arjen Mors staan hier de nieuwste nieuwsbrieven van de OCG.

Onderwerp   Bekijk / Download *
 
Organisch Nieuws Nr.7        

Olietak September 2004        

Olietak April 2002        


*: Uitleg over de verschillende beschikbare formaten:

  Dit zijn gewone HTML bestanden. Voor degenen die niet weten wat dat is: wat u nu leest is ook een HTML bestand.
 
  Gebruik OpenOffice.org: Gratis, stabiel en open.   OpenOffice.org is een software paket dat hetzelfde kan als Ms Office. Wel zijn er enkele grote verschillen: Het is volledig gratis, het maakt voor het opslaan gebruik van gezipte XML bestanden waardoor deze 'open' zijn + ze zijn kleinder dan de gewone office bestanden (OpenOffice.org kan ook Ms Office bestanden lezen en schrijven) en er zitten minder fouten in den in Ms Office. En nog een pak andere dingen. Kortweg: een ware aanrader voor iedereen.
 
  Get Acrobat Reader   Dit is het foraat dat gebruikt word door Acrobat en Acrobat Reader (laatste is gratis downloadbaar).
 
  Omdat er nog altijd mensen zijn die met een 56k modem zitten of liever met Ms Office werken of de tijd niet hebben om over te schakelen bied is ze hier ook maar aan in Ms Word formaat. Opgepast: Het gebruik van Ms Word is volledig op eigen verantwoordelijkheid. (Als u een 56k modem (of dergenlijk) hebt kunt u ook aan een vriend vragen OpenOffice.org te downloaden of kunt u OpenOffice.org tegen een schappelijke prijs op CD bestellen.)